Cykelparkering og cykelsikkerhed i top

Published by: 0

Vi kender vist alle sammen den gode følelse, man får, når man køber sig en spritny cykel, som man har ventet på lidt for længe. Den kører godt og man føler, at man pludselig kører dobbelt så hurtigt, som man gjorde før. Men samtidig med, at man er helt oppe og ringe over den nye cykels funktioner, så frygter man måske også, at den er væk, når man er færdig med arbejdsdagen og skal hjem. For cykeltyveri er efterhånden blevet et lidt for almindeligt fænomen i Danmark, og når cyklen står frit for skud til at snuppe med bag i bilen, så er den særdeles udsat. Cykeltyverier udgør en væsentlig barriere for de danske cyklister, og i 2014 var der indberettet omkring 60.000 tilfælde af cykeltyveri. Det har dog fået politiet til at træde i karakter og allerede i 2015 var tallet markant mindre. Men cykeltyveri er og bliver en udfordring i det danske samfund – og det fortsætter desværre nok sådan. Men du kan selv gøre noget for at forebygge og forhindre cykeltyveriet.

Få en garage til din cykel og undgå ubudne gæster 

Selvom det lyder lidt vildt, så kan du få dig en garage til din cykel, som kan skabe tryghed og sikkerhed mod tyveri, hærværk eller bare det hårde vind og vejr i Danmark. Garagen passer til en helt almindelig cykel, og den kan placeres hvor som helst. En cykelgarage er opbygget af moduler, og den kan netop derfor bygges op overalt. Det er dog vigtigt at sikre sig, at man har tilladelse til at placere sådan en cykelgarage der, hvor man ønsker, at den skal stå. Garagen består af sider, bagsige og en låge, som du åbner og lukker med en solid lås. På den måde kan du nemt beskytte din nye cykel og tilmed sørge for, at den også fremstår flot og ny i længere tid. 

Få vejledning af en professionel

Lyder en cykelgarage som noget for dig, så er det med at slå til før tyvens lange fingre får fat i din cykel. Der findes en række forhandlere, der blandt andet tilbyder forskellige skilteløsninger, som også sælger disse garager. Rådfør dig hos din forhandler i forhold til dine ønsker til placering, og så kan de ofte fortælle dig, om du må opsætte en cykelgarage der, hvor du gerne vil. For med deres ekspertise inden for området, har de ofte styr på de vigtige detaljer.


FlexInEx ApS
Hattemagervej 8
9000 Aalborg
98131098

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *