Få en effektiv og hurtig saltning på jeres villavej

Published by: 0

Når vinteren kommer med al dens sne og is, gør vi, som vi plejer: Vi hygger os indenfor omkring den varme pejs med lækker mad, familien og vennerne – som kun vi danskere kan.

Hvorend vi gerne vil det, er vinteren ikke kun hygge i vores kæres samvær, der skal også lægges lidt fysisk arbejde i det. Det fysiske arbejde indebærer blandt andet snerydning og saltning af vores grunde og villaveje – og det er ikke alle, der finder denne aktivitet lige sjov og spændende. Alligevel skal det dog gøres. Her kommet et eksempel på hvorfor:

Hr. Jensen er ansvarlig for sin egen grund. Hvis lille Lise vælter og kommer til skade på hans grund, er det hans ansvar. Det betyder, at hvis hun falder og brækker en arm, fordi der l¨sne og is på Hr. Jensens fortov, risikerer han at skulle betale erstatning til Lise – fordi det er hans ansvar, at rydde og salte.

Hr. Jensen er måske for gammel til selv at kunne rydde sin grund, eller han har måske nogle skavanker, der gør, at det er umuligt for ham. Han er derfor nødsaget til at finde en anden løsning på, hvordan han får den bedste snerydning, så der ikke er nogen, der kommer til skade. Dette kan han finde en løsning på ved at hyre et firma til at foretage disse pligter. På den måde slipper han for selv at skulle ud at slide på sin krop mere end højest nødvendigt, og han kan garantere sine naboer og andre forbipasserende, at de ikke kommer til skade på hans grund.

Nu bor Hr. Jensen sikkert på en villavej med mange søde naboer, og de er alle lige så gode til at vedligeholde en ryddet indkørsel og et ryddet fortov, men hvad med selve vejen? Den skal også ryddes, for at det kan være muligt for beboerne at komme til og fra arbejde og skole hver dag. Til dette kan alle beboerne vælge at splejse om en professionel effektiv og hurtig saltning af deres vej, og selvfølgelig også en snerydning, alt efter hvad der er brug for. Der er måske kun brug for saltning eller snerydning – eller måske begge dele.

På denne måde hjælper man både sig selv og sine naboer, og der er ingen, der skal stå alene med ansvaret for at rydde vejen og nå på arbejde mandag morgen.

Snevagten A/S

Bjerringbrovej 46

2610 Rødovre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *