Har du angst – hypnose kan hjælpe dig

Published by: 0

Hypnose mod angst

Hvis du lyder af angst, kan hypnose måske være en hjælp. Angst kan være lammende og opstå pludseligt, uden at man helt selv forstår, hvad der har forårsaget det. Panikangst er særdeles ubehagelig, for det er en situation, hvor man pludselig får et anfald af angst, hvor man slet ikke kan være i sig selv og sin krop. Man kan have tanker, der pludselig non stop kredser om katastrofale situationer. Situationer, som man i det daglige godt ved ikke er realistiske scenarier, men som under et angstanfald kan virke som helt logiske hændelser. Det kan være bekymringer, der pludselig tager overhånd, ofte ledsaget af fysiske symptomer som koldsved, rysten og åndedrætsbesvær.

Angst i dagligdagen

Angst kan også være en konstant ledsager i det daglige, hvor man ganske vist ikke har den paniske følelse af panikangst, men konstant føler uro, en irrationel frygt, måske en frygt for noget, som man ikke umiddelbart kan sætte en finger på. Det ledsages ofte af symptomer som søvnbesvær, manglende appetit, hovedpine, muskelsmerter, træthed eller spændinger. Det føles generelt, som om man ikke kan falde til ro uanset hvad man gør.

Det skyldes angst

Man får angst, hvis sindet konstant er i en presset situation. Angst er simpelthen nervesystemets alarmberedskab, en måde hvorpå sindet kan fortælle dig, at du er i en farlig situation. Angst er dog ikke det samme som frygt. Hvor frygt som regel har et tydeligt objekt, som man er bevidst om, at man er bange for, er det anderledes med angst. Ofte kommer det af negative tanker og følelser, der kører i ring og skaber en negativ spiral. Det kan skyldes mange ting, for eksempel stress, men kan også komme af gamle, ubevidste mønstre, som man ikke har gjort op med. Ofte findes årsagen til angst i ens underbevidsthed. Man kan finde frem til den ved hjælp af samtaleterapi, men hypnose er også en løsning.

Hypnose mod angst

Hypnose kan bruges til at finde ind til det, der skaber angsten, og bearbejde det direkte. Med hypnose skabes der et direkte link til ens underbevidsthed. Dermed kan hypnotisøren arbejde direkte med underbevidsthed og hjælpe én til at bearbejde det grundlæggende problem, som skaber angsten. Hypnose kan være et særdeles effektivt redskab, fordi det ofte kun tager få sessioner at få løst problemet. Hypnose kan arbejde direkte med de adfærds- og tankemønstre, der i første omgang har skabt angsten. Ved at vende disse i en mere positiv retning kan man således fjerne årsagen til angsten.

Du kan finde tilbud om hypnose flere steder i København.

FREDHOLM HYPNOSE
Holbergsgade 24
1057 København K
24 24 28 12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *