Hvad er SMP behandling?

Published by: 0

SMP er en forkortelse for ’scalp micropigmentation’. Det er en engelsk betegnelse for det, vi på dansk normalt kalder en hovedbundspigmentering.

En hovedbundspigmentering er en behandling, der henvender sig til dig, som lider af hårtab og har tabt håret på hovedet enten pletvis eller fuldstændigt. Du kan få lavet en hovedbundspigmentering i Kolding i professionelle og trygge rammer. Her tilrettelægges behandlingen efter dine behov.

Skaber en illusion af et fuldt sæt hår

Det særlige ved SMP behandling er, at den giver dig en illusion af et fuldt sæt hår. Det betyder, at det kommer til at ligne, at du har hår på hovedet, der hvor du egentligt har tabt det.

Med specialdesignede nåle og en maskine indlægges et individuelt udvalg organisk pigment i det øverste lag hud. Når dette sker, får det pigmentet til at ligne små naturlige hårfollikler. Således opstår der en illusion, så det ligner, at du har hårstubbe på hovedet.

SMP behandlingen kan udføres enten på skaldede pletter eller på arvæv, så du får et tættere og mere naturligt look. Har du tabt alt dit hår, eller er det meget tyndt, kan behandlingen ligeledes udføres i hele hovedbunden. På denne måde vil det se ud som om, at du blot har en barberet hovedbund.

Fri for smerter

Du skal ikke frygte for smerter ved SMP behandling. For på trods af at pigmentet skal indlægges i huden, er der tale om en smertefri behandling. De nåle, der bruges i behandlingen, er specialdesignede og så tynde, at de påvirker dig minimalt.

De fleste mennesker, der bliver behandlet med SMP, mærker blot en summen i hovedbunden eller lettere ubehag. I modsætning til en hårtransplantation, som er et kirurgisk indgreb, er der altså ingen grund til at være bange for en smertefuld behandling.

Slip af med dine bekymringer

Hårtab giver ofte anledning til bekymringer. De fleste vil gerne beholde deres hår, og derfor kan det være en stor gene pludselig at skulle indfinde sig med et liv uden hår.

Men med SMP behandling slipper du for disse bekymringer. Du undgår at skulle bruge paryk eller forsøge at skjule dit manglende hår. Pigmentet indlægges i huden i et naturtro mønster, og du skal hverken være bange for at vind, vejr eller sved ødelægger udseendet.

Det eneste, du skal være opmærksom på, er stærk sol. Solens stråler kan påvirke pigmentet, og derfor anbefales det, at du i perioder med masser af sol bruger rigeligt med solcreme med en høj faktor.


Illuhair
Bramdrupskovvej 20a
6000
Kolding
28 26 00 83

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *