Hvorfor vælge en kildevandskøler?

Published by: 0

 

Vandkøler

Ønsker du at optimere din virksomheds miljøbevidsthed med en drikkevandsautomat? Der er faktisk ingen grund til at lade vær. I et travlt kontormiljø med mange medarbejdere, kommer jeres vandhane på overarbejde, når alle i virksomheden skal have noget at drikke.

For det skal de jo, vand er kilden til alt liv og er uhyre vigtig for dine medarbejders velvære. Ikke nok med at vandkøleren hjælper dine medarbejdere, jamen så løser nogle af virksomhederne der udbyder disse vandkølere, et mere tankevækkende problem. Nemlig manglende rent drikkevand til store dele af verden.

Så samtidig med at i kan nyde godt af det kolde rene drikkevand, er i med til at bidrage til at flere og flere verden over også kan få slukket tørsten.

  

Kildevandskølere er perfekte til kontoret

Rindende vand er oftest noget vi tager for givet i det ganske danske land. Vi tænder for vandhanen, og lader vandet løbe indtil det har den ønskede temperatur. Med en kildevandskøler kan du føre din virksomhed ind i en innovativ verden, hvor socialt ansvar er en selvfølge uanset om det er på på landsplan eller globalt.

 

Nutidens drikkevandskølere er designet således, at den kan indgå som en aktiv del af indretningen på jeres kontor. Har du gæster på kontoret sender det en høj signalværdi til dine besøgende om, at i på kontoret går op i bæredygtighed, sundhed og social ansvarlighed.

 

Sundhed og fri for bakterier

En almindelig vandhane er ikke et sted man normalt forbinder som en bakteriebombe, men det er det rent faktisk. Hvis du er en af dem der lige tager fingeren ind under hanen for at tjekke temperaturen, så kan du trøste dig med, at du ikke får nær så mange bakterier ind, som dem der bare tænder hanen og fylder glasset.

 

Der findes rent faktisk bakterier som hober sig op i rørene når en vandhane har stået stille i noget tid. For at undgå bakterierne kan du med fordel lade vandet løbe i nogle sekunder. Men se, her har du så problemet.

 

For når du lader vandet løbe i længere tid mister vi pludselig vores miljøvenlighed, og så er du inde i en ond cirkel. Derfor er en kildevandskøler bare en rigtig god idé.

Water For Life
Strandvejen 124
2900 Hellerup
26 70 10 20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *