Indret dit soveværelse med boheme indretning

Published by: 0

Hvis du går all-in på boheme i dit hjem, og gerne vil have en gennemført indretningsstil, må du ikke glemme at indrette dit soveværelse. Selvom et soveværelse ikke er et meget befærdet rum, skal man også tænke over indretningen, hvis man gerne vil have en gennemført stil. Med relativt få elementer, kan man få et soveværelse med boheme indretning. Dette kan man gøre med eksempelvis galvpuder, tæpper og nips

Galvpuder

Uanset om du har et lille eller stort soveværelse kan du skabe et boheme udtryk ved brug af galvpuder.

En galvpude er typisk en pude der er bredere end en almindelig pude, og den bagerste pude i pudeopsætningen i sengen. En galvpude giver et blødt og voluminøst udtryk i sengen. Man kan finde galvpuder i flere forskellige farver og materialer, og man kan derfor vælge puder der passer til indretningen.

Man kan derudover vælge at supplere med puder i mønstre og farver, og hvis man har et lyst soveværelse kan man med fordel vælge puder i kraftige farver.

Tæpper

Når man skal indrette soveværelset, kan man med fordel tilføje tæpper. Det kan både være gulvtæpper, sengetæpper og vægtæpper. Med gulvtæpper kan man skabe noget spil i soveværelset ved at vælge mønstrede gulvtæpper, som eksempelvis kelimtæpper og indiske tæpper. Derudover kan man tilføje sengetæpper, som vil gå godt sammen med galvpuderne, og hvidt sengebetræk. Man kan også vælge at tilføje et sengetæppe i mønstrede farver, alt efter hvad der ellers er i rummet.

Hvis man har farvede vægge og mangler noget spil på væggene, kan man med fordel anskaffe sig et vægtæppe. I dag kan man finde flettede vægtæpper i mange forskellige afskygninger og størrelser.

Nips

Ingen boheme uden nips. Selv hvis man kombinerer boheme indretningsstilen med den nordiske indretningsstil, kan man ikke undgå at skulle tilføje nips. I et soveværelse kan man enten vælge at hænge nogle hylder op, hvor man kan stille forskellige nips, eller man kan udnytte vindueskarmen eller sengebordene. Hvis man indretter med nordisk boheme skal man blot huske at man ikke må overdynge med nips, og at hvert nips skal have sin nøje udvalgte plads. På den måde bevarer man det minimalistiske og lette udtryk, selvom man tilføjer nips i indretningen.

Når man skal indrette sit soveværelse med boheme indretningsstil, er det vigtigt at huske, at selvom alle de elementer man tilføjer potentielt set kan være i farver, skal de passe med hinanden – nogle gange på bekostning af farver og mønstre.

Noeola

Staktoften 22 A

2950 Vedbæk

20 70 07 02

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *